Feestdagen Email template bundel

Ben jij altijd te laat met je Feestdagen campagnes?

Heb je geen zin om zelf de mails te schrijven?

Wil je nu echt eens een omzet knaller halen de komende periode?

Voor coaches, trainers, online ondernemers en webshops

30 email templates voor €30

Waarom deze  templates?

Je ziet ze allemaal voorbij komen, die salesmails rond de feestdagen. Want ja, dat is het ultieme moment om een aanbod te doen. Een mooi haakje om een flash sale te doen.

Als introvert vind ik dat lastig. Ik wil het wel, maar ik vind het ook opdringerig. Iedereen doet het en dus wil ik het niet.

Maar weet je? Ik loop dan wel elk jaar omzet mis. Want mijn volgers weten dus niet dat ik ook toffe dingen verkoop en geven hun geld uit aan iemand anders.

Ik weet hoe lastig het is om nu al (maanden van te voren) te bedenken wat je gaat schrijven om tijdens de feestdagen salesmails te sturen. Of je vind het uberhaupt lastig om salesteksten te schrijven. Nou, dan help ik je toch?

Deze emails zijn (bijna) kant en klaar. Of je nu een fysiek product verkoopt of een dienst, je kunt ze zo in jouw email systeem zetten en de lege velden invullen met jouw product of dienst.

Kies uit meerdere emails of gebruik ze allemaal.

 
Copy / Past en pas de tekst aan en je hebt in minder dan 20 minuten al je feestdagen campagnes al klaar staan tot en met Vaderdag 2022

(& 2023 & 2024, je kunt ze natuurlijk elk jaar herhalen, dat heeft niemand door;-) ) !

 

Voor wie?

Deze email templates zijn voor online ondernemers, coaches, trainers, creatieven, freelancers, webdesigners, marketeers, webshop eigenaren en meer. Of je nu een digitaal product hebt, een fysiek product of een dienst, je kunt de emails naar eigen situatie aanpassen.

Wanneer gebruik je ze?

Deze email templates kun je het hele jaar door kopen en alvast inplannen in je mailsysteem. Zet de mails voor Kerst klaar om 3 weken voor het allerlaatste bestelmoment voor de Kerst te versturen. Jij weet het beste wanneer dat is.
Dat kun je natuurlijk alvast in maart doen. Je hoeft niet eens nu te weten welk product je dan verkoopt, zet in je agenda dat je dat in november beslist en vul dan de mails aan.

Dus, als je dit leest in mei, denk dan niet: ‘oh dat is nog ver weg’, nee, denk: ‘ wat goed dat ik dat nu zie, ik zet het meteen klaar’.

Dit krijg je: 30 unieke email templates voor fysieke producten (zoals webshops) en 30 unieke templates voor diensten/digitale producten

 

Halloween

2 mails

Cyber Monday

3 emails

Kerst

5 emails

Valentijnsdag

3 emails

Moederdag

2 emails

Black Friday

3 emails

Sinterklaas

5 emails

Oud en Nieuw

2 emails

Pasen

3 emails

Vaderdag

2 emails

Bianca Elzinga

Bianca Elzinga

Sales funnel expert / Online Marketeer

Lang, lang geleden, in 2002 studeerde ik af als Bachelor of Science. Omdat er geen betere titel voor was. 😉 Ik was klaar met mijn studie Communicatie aan de HBO.

Na vele levenslessen in loondienst, waarvan er 1 is: dit nooit meer! Las ik in 2014 over online ondernemen. Kennis delen. En dacht: Ja! Dat ga ik doen!

Nu, alweer eeuwen later, doe ik dat nog steeds. Ik maak online trainingen. Ik coach via Skype en ik leer zelf ook steeds bij, bij gerenommeerde instellingen zoals de Columbia Business School in Amerika.

Sinds 2014 heb ik meer dan 150 ondernemers geholpen met online ondernemen. Door advies uit te brengen, door ideeën te genereren en door websites en funnels voor hen te bouwen. Meer dan 60 VIP klanten hebben in de afgelopen 2 jaar ervaren wat ik voor hen kan betekenen.  Mega impactvol. Deze klanten hielp ik 1 op 1. De anderen kochten 1 of meer digitale producten.

Ondernemen is wat goed voelt voor jou. Of dat 2 klanten per maand zijn, of 1000 in een jaar, is aan jou. Niet aan mij. Niet aan jouw buurman. Niet aan een coach. Aan jou. En daar help ik jou bij. Ik leg je niets op. Ik leg niets vast. Ik stuur jou aan.

“Ik heb heel fijn met Bianca samengewerkt. Tijdens onze gesprekken kwam ze altijd weer met nieuwe ideeën en inzichten, die mijn processen konden verbeteren. Veel van haar advies kwam ook ten goede van de strategie van mijn bedrijf; Bianca zag altijd wel ergens een mooie nieuwe kans, die ik nog niet gezien had. Bianca is rustig, waardoor ik -druk als ik ben- ook weer meer de rust kon vinden. Ze is behulpzaam, gaf mij als klant het gevoel dat ik belangrijk ben en ging altijd net een stapje verder als wat ik verwachtte. Ik zou het zeker aanraden om met Bianca te werken!”

Myra de Wildt

Liefdespijn expert, www.maryi.nl

“Als drukke ondernemer heb ik altijd 101 ideeën die vaak door tijdgebrek op de plank blijven liggen. Daarom ben ik met Bianca gaan werken. Bianca is echt een ontzettend goede funnel expert met heel veel goede ideeën. Ze weet al die ideeën heel goed voor mij te kanaliseren in een funnel.

De funnels van Bianca zijn geen schreeuwerige Amerikaanse funnels maar echt authentieke, sympathieke funnels. Eentje die echt bij je past want ik ben heel erg van de online relaties bouwen. Bianca is echt heel erg goed in haar vak, naast dat ze strategisch is weet ze ook hoe dingen werken, hoe je goed moet segmenteren, wat een goede opbouw is qua mails, is ze een kei in het schrijven van teksten en weet ze je te motiveren om soms wel commercieel te zijn.

Ze denkt met je mee, ze denkt vooruit en ze helpt vooral drukke ondernemers met 101 ideeën om daar de beste opties uit te selecteren om die in een funnel te zetten. Bianca kan ik echt aanraden als je je funnel wilt optimaliseren op een authentieke, sympathieke manier, waardoor je nog beter de online relatie gaat bouwen. Zeker in combinatie met een community.”

Maartje Blijleven

Community Expert, www.welovecommunities.nl

Koop hier de Feestdagen Email Bundel

Dit is een aanbieding. Je betaalt geen 97, maar 30 euro ex btw!

Feestdagen Bundel

€30

 • 30 Kant en Klaar Emails voor jouw emaillijst in het Nederlands voor:
 • Halloween (30 oktober 2021)
 • Black Friday (26 november 2021)
 • Cyber Monday (29 november 2021)
 • Sinterklaas
 • Kerst
 • Oud en Nieuw
 • Valentijnsdag
 • Pasen
 • Moederdag
 • Vaderdag
 • Betaal veilig met iDeal, creditcard of Paypal

.

Veelgestelde Vragen

 

Is er een niet goed geld terug garantie?

Als je echt niet tevreden bent dan mag je dat altijd melden. Ik ben de moeilijkste niet. Maar ik hoop dat jij niet lichtzinnig bent met het aanschaffen van trainingen/ producten om, te zien of het wat is, en dan later je geld terug te vragen. Dat geeft nogal wat rompslomp voor de ondernemer en dat wil je toch niet veroorzaken? Ik heb dit product met zorg samengesteld. Als je het goed inzet kun je meerdere malen de investering terug verdienen. Dat is toch een veel beter uitgangspunt?? 😉

Als je niet zeker weet of dit iets voor je is, neem hier contact op: www.biancaelzinga.nl/contact

Ik heb nog geen email lijst, heb ik hier iets aan?

Niet op korte termijn. Je hebt immers email adressen nodig om emails te sturen. Ik raad je af om verkoop teksten handmatig naar mensen te sturen.
Uiteraard kun je deze email teksten wel alvast kopen, als je van plan bent om een emaillijst samen te stellen en bijvoorbeeld volgend jaar emails rond de feestdagen te sturen. Maar dat moet je natuurlijk zelf bepalen 😉

Ik heb nog geen producten, wat moet ik doen?

Koop deze emails en ga als de brandweer een product maken! Je bent nog net op tijd om de volgende feestdag te halen! Heb je hulp nodig? Mail me op info @ biancaelzinga.nl en vraag om een uur met me te sparren tegen uurtarief.

Ik heb een andere vraag.

Neem hier contact op: www.biancaelzinga.nl/contact